Nyheder


Torup Forsamlingshus bliver lettere at leje

- og billigere!


Prisen for at leje Torup forsamlingshus har altid været væsentligt lavere for medlemmer end for andre. Nu får langt flere adgang til at leje forsamlingshuset til den lave medlemspris.

Torup Landsbycenter afskaffer nu den tidligere bestemmelse om, at man skulle være medlem i to år, før man kunne leje sig ind til medlemspris. Nu kan man melde sig ind og straks booke huset til en favorabel pris.

Samtidig åbnes der for, at alle borgere i Halsnæs kommune kan blive medlemmer. Før var det kun personer med bopæl i eller særlig tilknytning til Torup.

Vilkårene for medlemskab ændres også. I stedet for et årligt kontingent på 150 kr betaler nye medlemmer nu et engangsbeløb (indmeldelsesgebyr) på 500 kroner, hvorefter medlemskabet er livsvarigt. De, der allerede er medlemmer, skal naturligvis ikke betale indmeldelsesgebyr, men deres medlemskab gøres livsvarigt uden yderligere kontingentbetaling.

For en bruger, der for eksempel ønsker at holde en fest en lørdag i 2019, men som ikke har været medlem i to år, betyder denne ændring, at prisen ikke længere bliver 3.000 kr, men i stedet medlemsprisen på 2.000 kroner (plus måske indmeldelsesgebyret på 500 kr).

Der er dog vedtaget en generel prisstigning på omkring 10% fra 1. januar 2019. Den kommer ikke til at ramme brugere, der allerede har booket et lejemål.

Torup har i de senere år markeret sig som et center for nye initiativer og vækst på Halsnæs, og vi mærker tydeligt interessen fra de øvrige dele af kommunen. Torup Landsbycenter finder det derfor naturligt at åbne forsamlingshuset og medlemskredsen for alle Halsnæsborgere. Vi er klar over, at disse ændringer vil øge efterspørgslen på forsamlingshuset, og vi er overbeviste om, at dette bliver til glæde både lokalt og i resten af kommunen.

Ikke-medlemmer også uden for Halsnæs kommune kan naturligvis stadig leje forsamlingshuset til den fulde pris.

For erhvervsdrivende, institutioner og foreninger er vilkårene for medlemskab anderledes. Her gælder, at der skal være en særlig tilknytning til Torup, ligesom der for disse medlemmer også fremover vil være tale om et mindre årligt kontingent.


Her er udlejningstaksterne fra 1. januar 2019:


Weekends og helligdage

Pris pr. dag

Medlemspris 2.200 kr.   Normalpris 3.300 kr.

Pris for lørdag + søndag

Medlemspris 3.300 kr.  Normalpris 4.800 kr.

Tillæg for at lade lørdags- eller weekendlejemål begynde fredag kl. 18:

550 kr (ens for alle).

Udlejning til timepris lørdage, søndage og helligdage kan kun ske med højst 14 dages varsel. Prisen er da den samme som på hverdage.

Hverdage - hele dage

Medlemspris 1.300 kr.   Normalpris 2.000 kr.

Hverdage - pris pr. time

Reception, møder og lignende, inkl. service til kaffedrikning:

Medlemspris 180 kr.   Normalpris 230 kr.

Nedsat pris til faste brugere (uden brug af køkken): Medlemspris 100 kr.   Normalpris 180 kr.

Slutrengøring (gulvvask og toiletrengøring)

Pris 800 kr. Rengøring aftales ved booking.
Læs de nye vedtægter i deres helhed her.


Har du allerede brugt forsamlingshuset og har ris eller ros eller forslag til forbedringer så brug venligstnedenstående mailadresse:

feedback@torupforsamlingshus.dk

[ Startside ][ Nyheder ][ Husets historie ][ Udlejning ][ Kalender ][ Ordensregler ][ Inventar ][ Billeder ][ Bestyrelsen ][ Bliv medlem ][ Kontakt ][ Links ]

Send e-mail til web@torupforsamlingshus.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.

Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer til det trykte overalt på Webstedet.

Copyright © 2007 Torup Forsamlingshus

Senest opdateret: 11. november 2009